Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΥΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Έρχουνται διόδια στ Σάμου

Του συνεργάτη μας Γ. Μαϊμουδόπουλου


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του boutsnar.blogspot, σύντομα, αλλά σίγουρα μετά τις εκλογές (ώστε να γλυτώσουν οι υποψήφιοι σωτήρες του τόπου το σχετικό λιντσάρισμα), θα λειτουργήσει και στη νησιωτική χώρα οργανισμός που θα αναλάβει την κατασκευή και κατ’ επέκταση τη λειτουργία διοδίων!

Ο Οργανισμός Διοδίων Σάμου θα προβλέπει κατασκευή κόμβων διοδίων στα όρια των εδρών των πρώην δήμων του νησιού, δηλαδή σε Βαθύ, Καρλόβασι, Πυθαγόρειο και Μαραθόκαμπο. Οι προσλήψεις των απαραίτητων υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ. 

Ήδη εκδηλώνονται οι πρώτες αντιδράσεις αφού ως γνωστόν οι κάτοικοι των νησιών, επιβαρύνονται δια της φορολογίας, και για την κατασκευή των εθνικών δρόμων της ηπειρωτικής χώρας που χρησιμοποιούνται ελάχιστα έως ουδέποτε από τους ίδιους. 

Χαρούμενοι Σαμιώτες καλοσορίζουν τα διόδια που θα βοηθήσουν να μην βλέπουν οι Βαθιώτες τους Καρλοβασίτες εξαιτίας του κόστους


Οι νέοι δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης, που θα προκύψουν από τις εκλογές του Μαΐου, πρέπει να αντέχουν σε δυναμικές διαμαρτυρίες των πολιτών και φυσικά στο πολύ ξύλο που αναμένεται να πέσει. 

(Σύντομα ολοκληρώνεται η έρευνα του ιστολογίου μας για τους λόγους που τα υδροπλάνα, που έρχονται οσονούπω, διώχνουν τα κρουαζιερόπλοια!).

5 σχόλια:

  1. EΛΕΟΣ...Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕ....ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΚΙΝΗΣΗ,,,,ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.? ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΣΧΟΣ..ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxa to allo me ton Toto to kseroune??? De koitane na mas valoun kana karavi tis prokopis kai na meiosoun ta aeroporika ta diodia mas maranane.... elpizo na prokeitai gia asteiaki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΘΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ? Ε.. ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φωτιές τους άναψες τους Σαμιώτες, boutsnar! Καλό πάντως, αν και έπρεπε να το κρατήσεις για την Πρωταπριλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να προσθέσεις το σχόλιο σου πρέπει να συνδεθείς στο ΜΠΟΥΤΣΝΑΡ !