Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ - ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ...

THIS IS SAMOUS (sparta is from the other way)

Θέλω να κάνω μια παράκληση προς τους νέους και τις νέες του νησιού μας, χωρίς αυτό να αφήνει έξω όσους και όσες νοιώθουν νέοι/ες, όσους νοιώθουν την ανάγκη για αλλαγές. 

Είναι γεγονός ότι πλησιάζοντας οι εκλογές πολλοί και πολλά θα ακουστούν, πολλά λόγια και φανφάρες ,λάσπες θα πέσουν εκατέρωθεν, χτυπήματα στις πλάτες, υποσχέσεις ακόμα και για ... νερό στο βουνό, ακόμα καικομματική "πειθαρχία" ή κομματικές "απειλές" θα πέσουν στο τραπέζι. Είναι δύσκολες οι εκλογές αυτές βλέπετε γιαυτό θα δώσουν τα πάντα για να επιβιώσουν. Αυτά όλα, εις βάρος του απλού κοσμάκη φυσικά.

Το μόνο που μπορεί να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο, το μόνο που μπορεί να δώσει άλλο πνεύμα, ήθη και έθιμα, που μπορεί να κάνει τους όποιους υποψηφίους να ασχοληθούν πραγματικά με τον τόπο είναι η συμμετοχή. Είναι η ενεργοποίηση των νέων και των υγιών δυνάμεων, που έχουν ένα και μόνο σκοπό, το καλύτερο αύριο για τον τόπο. 

Να προσπαθήσουν για το ΚΟΙΝΟ καλό. Αυτή η κίνηση, η συμμετοχή, είναι η μόνη που ίσως καταφέρει να σταματήσει την ρεμούλα και το φαγοπότι, που θα δείξει ότι πλέον υπάρχει απαίτηση για κάτι καλύτερο, ότι πλέον υπάρχει θέληση για αλλαγές, ότι υπάρχει ενδιαφέρον και άρα έλεγχος. Ελάτε λοιπόν να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την διαδικασία, να δείξουμε ότι υπάρχουμε και απαιτούμε , ότι όποιος ζητήσει εμπιστοσύνη πρέπει να είναι προσεκτικός, καθαρός, έτοιμος για έλεγχο, έτοιμος να δώσει λόγο.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ....

Το ξεπατκώσαμε απου του σαμιακηαναπτυξ.βλογκσποτ.τζιαρ (η λεζάντα στ φουτουγραφία είναι δκιά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να προσθέσεις το σχόλιο σου πρέπει να συνδεθείς στο ΜΠΟΥΤΣΝΑΡ !